Drømmen om Ally

Drømmen om Ally

Kære du, som læser det her lige nu,

Jeg er så glad for at se, at du bruger tid her hos Ally, og at du har fundet vej til dette opslag. Her vil jeg fortælle, hvem jeg, personen bag Ally, er, og hvordan idéen blev til. Så læn dig tilbage og læs med.

Mit navn er Natascha. Jeg blev født i april 1997 i byen Helsingør, og har brugt mit liv fra barnsben til ung voksen på kunst i næsten alle tænkelige udformninger. Jeg har været så heldig at både min formelle og uformelle uddannelse har været i stand til at støtte og opmuntre min interesse for det kreative; fra tolv år med Rudolf Steiner Skolens mange håndværksfag til kunstkurser på Academia D’Arte i Firenze, til Vallekilde Højskoles forfatterlinje og en bachelor i Designkultur fra Syddansk Universitet i Kolding i 2021.

Det er et generelt kreativt, innovativt og opmuntrende miljø som jeg kan takke for modet til at starte min egen virksomhed med Ally. Med kyndig vejledning og samarbejde mellem elever og medarbejdere på de forskellige uddannelsesinstitutioner i Kolding, blev det muligt for mig at realisere min drøm om Ally i marts 2021.

Inspirationen til Ally kommer hovedsageligt fra et ønske om at bringe de mange uopdagede, unge talenter frem i lyset ved at indgå i samarbejder om at videreformidle og sælge deres kunst, så de både kan tjene passiv indkomst, og få mere tid til at gøre det, de er gode til – at skabe. Samtidig får Allys besøgende et udvalg af unik, aldrig-set-før kunst, friskt fra de skarpeste kreative hjerner, med en garanti om, at de støtter kunstneren direkte med deres køb. Det kalder jeg et win-win.

Ally er et startup, så enhver form for støtte er dybt værdsat. Om du placerer en ordre, skriver en kommentar på vores sociale medier eller fortæller dine venner og familie om os, skal du vide, at det ikke går ubemærket hen. Det er mig der sidder på alle poster fra webdesign til økonomi, fra SoMe til kurator, og hver en opmuntring gør en forskel. Tusind tak.

Med de ord vil jeg slutte af med at sige, at jeg håber du lader dig inspirere af Allys univers, de til tider provokerende værker og vores tips og tricks. Og hvis du har en drøm, så følg den.

Alt det bedste,
Natascha Arenze Ulrich, grundlægger af Ally

Tilbage til blog